EVS dairy – dan 54

Ideje, ideje, ideje…

Dan 30.01.2018. Sve ja bilo spremno za celodnevni boravak u hiši. Jutros smo bili gosti na druženju uz kafu i čaj, a posle i na kulinarskoj radionici. Mi smo spremali palačinke. Zanimljiva stvar je da smo počeli sa uljem, ali posle toga smo pekli bez ulja. Jedna od stvari je bio odličan tiganj, koji smo koristili. Usput se spremala i supa od povrća. Nekada nije bitno da li imaš meso u meniju, bitno ti je da imaš meru kad je dosta. Posle ručka imali smo 2 sata za odmaranje. Ja sam bio u standby-u uz muziku, ali spreman za povratak u hišu na dežuranje.

Tog dana su bile dve radionice i dobili smo sav materijal koji treba predati. Osim tih dužnosti prvi deo sam proveo u radu na mojim idejama, a posle sam se opustio. Pre samog opuštanja Toni je odlučio da ode u stan kako bi spremio pasulj za večeru. Ali dobro, imao sam svo vreme ovog sveta kako bi proverio da li sam uzeo sve što sam doneo, zaključao u miru kancelariju i otišao na večeru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na žalost kao i uvek Toni je bio previše zauzet sa razgovorima na Skype-u nego sa hranom, tako da je večera kasnila. Ipak sve je bilo na mestu, tako da sam se spremao za sledeći dan, koji može da bude jako zanimljiv, ali i naporan u istom trenutku…

Leave a comment