EVS dairy – dan 53

Napoleon i Napoleoff

Od početka dana 29.01.2018. sam bio sa ciljem da uradim što više, a da se što manje osvrćem na druge stvari. Ali ponekad je bitno da se osvrneš na drugu stranu, naročito kada si prazan i bez ambicije da radiš nešto. Ako uzmem u odzbir da sam bio u kafiću “Napoleon” onda je nadam se svima jasan naslov ove stranice.

napoleon-napoleoff-x6mle

Početak dana je bio u kancelariji u hiši, sa ciljem da smanjim zaostatak. Tako sam iskoristio svoje prepodnevno vreme, ali se i dogovorili da budemo slobodni poslepodne. Bilo je lepo vreme i nisam oklevao. Otišao sam do grada posle ručka, tačnije na najtužnije mesto. Mesto gde je nekada bio centar za izbeglice od ratova kod nas. Inicijalna ideja se javila još ranije, ali sam sada iskoristio priliku da snimim nešto materijala, jer je vreme bilo odlično. Posle svega imao sam ideju da odem da kupim hleb. Međutim naleteo sam na mog kolegu Tonija sa još dvojcom EVS volontera i otišao sam sa njima prvo do hostela da oni ostave stvari. Pa smo otišli do kafića “Napoleon”. Svaka čast ljudima koji održavaju ovaj kafić, pošto je dobar deo lokala od drveta.

Posle svega sam otišao u stan sa Tonijem na večeru i zaslužen odmor. Celo poslepodne sam bio na nogama, ali je osećaj bio dobar. I da ne zaboravim +15 stepeni celzijusa je bila najviša temperatura u jednom trenutku. Baš je pretopla zima…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s