EVS dairy – dan 173

Toča

Petak 08.06.2018. Počeo sam sa implementacijom bloga na egleskom jeziku. Usput su pale još par stranica na blogu koji sada čitate. Bilo je planirano da se pozabavim dodatno tokom popodnevna, ali šta je bilo.

Došao sam u hišu pre kiše, počela kiša, kiša je prešla u pljusak, a pljusak u grad. Grad je bio nemilosrdan. Lupao je i sve snage. Međutim problemi su tek krenuli. Grad se ukrupnjavao i stvarao sve više i više problema stanovnicima Črnomlja i okolnih mesta. Sve je bilo koliko toliko u redu dok grad nije razbio prvi prozor, u hodniku dok ulaza. A zatim i sva stakla u velikoj prostoriji. Nekim čudnim okolnostima, kancelarija je ostala suva. Po smirivanju sam počeo da čistim načinjenu štetu. Streha je izgrađena od cigli, pa nije se baš očekivalo tu da probije. Ali stakla su stakla. Pomoć je stizala sa svih strana, uspeli smo na kratko da zakrpimo prozore sa najloskim kesama i da ostavimo da u narednih par dana poradimo na zameni stakala.

Na večeru sam stigao oko 8 sati. Posle se priključio i Toni. On kao da je hteo da sazna šta se desilo, pa se vratio u Črnomelj posle posla. Sutra je bio dan za razjašnjenje stvarne situacije posle nevremena…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s