EVS dairy – dan 131

Pick-iranje u Americi i praznovanje u Sloveniji

Dan je petak 27.04.2018. Moj dan je krenuo noćas sa prvom rundom NFL Draft-a. Za razliku od NBA lige(koju takođe pratim), u NFL-u je Draft podeljen u tri dana(noć četvrtak na petak prva runda, noć petak na subotu druga i treća runda i u subotu od četvrte do sedme runde). Sve u svemu kao i svaki šou koju je razvučen na 5 sati, pa takav je i ovaj(zaluđeni amerikanci).

Posle manjeg odmora(spavao sam od pola 6 do 10 h) doručkovao sam i spremao se da zajedno sa Tonijem odemo do Majde u goste, pošto nas je pozvala na praznični ručak. Osim priče na sve strane i hrane, dobio sam i jedno iznenađenje – neprijatno. Pušenje u zatvorenoj prostoriji. Nekada treba organizovati stvari u stanu da bude sve funkcionalno, ali ovde nije bio slučaj. Ali dobro.

Nakon punjenja stomaka hranom jedino što može da se uradi je da se spava. Međutim ja nisam dugo izdržao, pa sam izašao napolje da se prošetam. Na povratku iz šetnje sam večerao i spremao se za sportski vikend koji je pred mnom. I da mi nemamo televizor u stanu, služimo se računarima i internetom…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s