EVS dairy – dan 117

Celodnevne aktivnosti

13.04.2018. Petak. Očekujte da ću imati najgore noćne more…

Šalim se. Ne verujem baš toliko u takve datume. Jeste se tako poklopilo, da je petak 13. i da sam ceo dan u hiši. Bila je na programu jedna radionica, a kao pripomoć je došla Nataša. Međutim pre njih sve je došla standardno momak na posetu i druženje. I on je svakako izašao u susret nekoliko puta tog dana.

Osim toga imao sam i par telefonskih i ličnih razgovora. U većini slučajeva sam se snašao, ali zval je jedna gospođa koja je jako teško govorila i nisam mogao ništa od nje da izvučem. Takođe je bila situacija da su ulazna vrata ostala otvorena. Mislio sam da je ostalo tako tokom noći, ali vrata je ostavila Andreja. Ona je došla ranije da pokupi i proveri nešto, pa ostavila vrata. Zanimljiva situacija svakako.

Inače za ručak sam spremio sebi burek, sirov. Znam da nije neka nauka, ali kada ne radi pećnica kao u hiši onda se treba nekako snaći. Pošto je ploča radila i sve četiri ringle na njoj, uzeo sam tiganj i tako ispekao burek(moj savet je da ipak koristite pećnicu za pećenje testa). Procenio sam da nisam imao vremena za ozbiljniju vratolomiju.

Tokom dežuranja za spaljivanje vremena su poslužili knjiga(Blejk Krauč – Pajns), muzika(Therion – Beloved Antichrist) i računar(Amid Evil i PC Build Simulator). Bar se nadam da sam se dobro snašao u ovim aktivnostima.

Posle svega došao sam u stan, večerao i ostao budan dok nisam osetio da su mi se spuštale “roletne” ispred očiju. Takođe sam znao da u koliko želim da gledam ovonedeljni trkački vikend u Šangaju, da moram da ustanem ranije. Tako da je ranije uspavljivanje bilo dobro došlo…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s