EVS dairy – dan 110

Nadoknada propuštenog

Utorak 27.03.2018. Krenuo sam potpuno nezainteresovano za bilo kakve aktivnosti. Došao sam u hišu na kuvarsku radionicu, ali sam skoro sve vreme bio na telefonu i gledao šta se dešavalo proteklih dana. Pre toga sam ubacio veš da se opere pred put.

Posle ručka sam raširio veš. Pre toga sam video Tonija kako gleda u veš mašinu. Delovao je poprilično zbunjeno, a isti takav pogled je imao i kada je pogledao u potočić koji se slivao do slivnika. Taj potočić ne nastaje od spoja slavina sa crevom za veš mašinu, već samo od slavine. Tačnije od mehanizma za odvrtanje slavine. Počinje kao da dolazi do povećanja pritiska, zbog čega jedan deo vode izlazi napolje. A posle toga se slavina “cedi”, što na žalost nije problem samo sa tom slavinom . Tokom dužeg korišćenja i ostalih slavina u kupatu se javlja isti efekat. Tako da je dosta faktora uključeno u ceo proces. Ali ovo pišem jer ne znam šta je Toni očekivao kada je dolazio ovde. Verovatno ima još dosta toga da kaže, ali se sada ne oglašava. Što je možda još gora situacija nego što je bila ranije.

Poslepodne sam bio u hiši na dežuranju. Ništa specijalno nije bilo tog dana. Posle sam večerao i otišao da se spreman za novi radni dan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s