EVS dairy – dan 102

Vraćaju se devedesete…

Dan je 19.03.2018. Ništa nije nagoveštavalo kao što naslov kaže. Posle doručka sam pisao nove stranice u blog. Na žalost moja organizovanost je opala i umesto da sam smanjivao zaostatak, ono je samo rastao i rastao. Uglavnom sam stizao za vikend sve da pokrijem, ali ovog vikenda je bilo vrlo malo vremena za to.

Taman sam imao između dve velike obaveze da ručam. Nigde nisam žurio, već sam oko 16h otišao u hišu na dežuranje. I tada se nije ništa naziralo. U hiši već standardna priča, nas dvojca(Toni i ja) i momak koji razbija dosadu kod nas. Na žalost nema toliko obaveza u školi, da je tako bilo bi drugačije. Oko 19h smo se razišli. Toni i ja smo otišli u stan da večeramo.

Ja nisam puno čekao, odmah sam otišao po hleb, salamu i namaz i večerao. Toni je otišao posle 20h da kuva (za promenu)čorbu. Samo malo kasnije dolazi momenat sa nalsova, nestanak struje. Samo odjednom. Jedna strana našeg bloka je ostala bez struje zbog kvara na nultom spratu. Svakako nesvakidašnja situacija za ukućane, pa i za nas dvojcu. Svakako nismo očekivali. Posle 20-tak minuta struja se vratila, pa smo mogli dalje da radimo u normali. Posle svega ni sam ne znaš gde si…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s