EVS dairy – dan 99

(Uspešno)Završeni zidarski radovi

Danas je petak 16.03.2018. Krenulo se sa nastavkom osvežavnja Windows-a, kao i za planovima za danas i sutra. Na žalost svi potezi su povučeni činjenicom da me okupacija oko računara poprilično umorila i da nisam imao volje za aktivnosti tokom večeri. Tokom ručka stigao sam do krajnjeg cilja, stigao sam do aktuelne verzije Windows operativnog sistema. To znači da sam spreman za dalje aktivnosti i instalacu svih potrebnih programa za mene.

29257765_555436811485162_5184008139267168497_n

Te aktivnosti nisam mogao da uradim za vreme dežuranja u hiši. Momak koji je dolazio svaki dan kod nas je bio više okupiran video igricom nego mojim problemima sa Skype-om. Da Skype mi je pravio najviše problema, zato što ga je Microsoft poslao u Windows Store i samo tamo se može naći najnovije verzije. Ipak posle 10-20 minuta našao sam verziju koja mi odgovara i koja radi na mom računaru i tako skinuo ovaj problem sa spiska. Ostatak stvari sam rešavao bez problema.

No kao što sam rekao na početku, problemi su dovodili do umaranja. A umor je učinio svoje. Pa samim tim ostatak dana sam proveo u stanu i istalirao program po program. Takođe kovao sam planove za vikend, a što…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s