EVS dairy – dan 98

Prozori pali, prozori pali

Dan je četvrtak 15.03.2018. Počelo je na neočekivan način. Tokom noći ostavio sam računar da osveži operativni sistem Windows. Međutim tokom procesa osveživanja ušao je u beskonačnu petnju, gde nije mogao da izađe bez boot-abilnog diska ili flash drive-a. U tom trenutku sam se iznervirao i izašao napolje da prošetam. Tokom šetnje sam svratio do hiše da ih obavestim da mi treba pomoć. Međutim prava pomoć je stigla u stanu.

29216520_554833564878820_5728716413833091440_n

Ručao sam čorbu sa svime i svačim sa Tonijem i obavestio ga da imam problema. Ali nisam očekivao da ima boot-ibalne diskove na svom eksternom disku, pa mi je napravio boot-ibalni flash. Taj flash je bio spreman za korišćenje za vreme našeg dežuranja u hiši. Iako je najviše vremena otišlo na to, bilo je vremena i za koju partiju bilijara(dečjeg naravno :)). Uspeo sam do tog vremena da pokrenem novi operativni sistem, ali sada je došlo vreme da se osveži do sadašnje verzije.

Početak procesa je bio u stanu, ali je bilo potrebno dosta vremena da se utroši. Tako da nisam stigao do kraja dana da imam konačnu verziju Windows-a. Ali sam imao minimalne uslove za rad. Ostatak operacija ostaje za sutradan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s