EVS dairy – dan 95

Brošomania

Dan je ponedeljak 12.03.2018. Počelo je sa pisanjem novih stranica za blog. Ponovo sam ga neopravdano zapostavio. Ali kada imaš glupave obaveze tokom dana i nije ti je baš sve jedno kada ćeš pisati. Sva srećom pišem u kratkim crticama u svesku. Pre ručka sam otišao na kratki sastanak sa Boštjanom. Rekao je da zdravstveno stanje pojedinih članova nije najbolje i da moramo da ostanemo tokom poslepodneva celu ovu nedelju. Dok nema nekih drugih obaveza, može sve.

Nakon toga smo se podelili u dve grupe. Prva Toni i Boštjan su otišli do upravnog konzulata da unaprede Toniju njegovu borivašnu dozvolu. Pošto je dobio privremeni posao(što se kori sa pravilima EVS-a) i mora svaki petak da bude odsutan zbog toga. Drugu sam činio ja sam, a otišao sam da ručam. Oko 15:30 smo se skupili ponovo i krenuli sa dežuranjem, a Boštjan je otišao u Metliku. Tokom dežuranja najviše pažnje je privukla mašina za bedževe. Kada sam shvatio kako funkcioniše, napravio sam časkom oko 100 komada.

Posle hiše došlo je vreme za šoping. Ne znam zašto, ali opet smo prepunili korpu. Sada kada se opet namernice počinju kvariti. Na kraju smo stigli u stan, večerali i otišli svako na svoju stranu. Sutra je novi dan i ponovna prilika da se družimo sa novom “drogom” u hiši…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s