EVS dairy – dan 92

Bolje da ne znate part II

Dan je 09.03.2018. Kad sam bio klinac taj dan smo zvali danom p****a. Neki klinci su taj dan zvali danom muškaraca. Ali niko tad nije znao da obe grupacije imaju svoje datume u kalendaru. Dan LGBT populacije je 28.06. a dan muškaraca 19.11. I sad kako najbolje zapamtiti taj dan. Ja taj dan sada pamtim po nećemu dobrom.

Tog 09.03.2015. u Beogradu su gostovali američki trash metal bend Overkill sa specijalnim gostima – Sanctuary. O kvalitetima grupe Overkill sam imao prilike da se upoznam na MetalDays festivalu 2013. godine, ali mnogo prašine se diglo predhodne godine oko povratka benda Sanctuary i njihovog studiskog albuma The Year the Sun Died. Te noći su predvođeni (sada pokojnim)Warrel-om Dane-om objasnili neke stvari i privukli mi pažnju. Svakako nastup vredi čekanja i pomena.

Tri godine kasnije, ja sam u Črnomelju. 91 dan je prošao od kako sam se priključio EVS projektu sa Slovenskom Filantropijom. Dan je krenuo kupovinom. Ponestalo je nekih stvari, a najviše ribe. Ipak nisam hteo u tom trenutku da kupujem naveliko, to sam ostavio za sutra. Posle ručka sam otišao u hišu na dežuranje. Tonija nije bilo, bio je jedan od momaka koji non-stop dolazi kod nas kada ima vremena. Bio je i sada tu. Tada je vreme toliko brzo prošlo da nisam bio svestan toga. Bilo je prilike da se proba mašina za bedževe, ali i dalje nisam kapirao neke stvari. Ali samo polako.

Posle svega došla je večera i opuštanje uz kompjuter i sećanje na ono što je boli pre tri godine. Kidanje nema šta…

10419067_1044446492247776_21384958278253558_n.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s