EVS dairy – dan 81

Otroški tabor part I

Dan je ponedeljak, 26.02.2018. Ustao sam u 8 sati. Videlo sam da nisam navikao, ali od 9 sam trebao da budem u hiši sa decom. Doručkovao sam. Moj kolega je ustao ranije, ali nije imao strpljenja da me sačeka. Odlazio je i hišu oko pola 9, ponekad i ranije. Nisam video poentu zašto. Pa čak i to što je većinu svog vremena bio za računarom, nisam video poentu zašto. Ako ima previše posla onda mu je bilo bolje da nije otišao na EVS. Ili možda mu je bolje da sačeka da se završe obaveze, pa tek onda da se fokusira na svoje obaveze.

Tokom dečje nedelje najviše pažnje je posvećeno igri, druženju i zadovoljstvu. Deca koja su bila u hiši su uzrasta 6-12 godina. Međutim sa njima su bili i dvoje nešto starije dece(14 godina). Njihovo prisustvo je bilo korisno za ostalu decu radi komunikacije i vođenju računa prema stvarima i drugim učesnicima. Bili su i drugi volonteri u zavisnosti od mogućnosti. Bio je organizovan ručak(kao i ostalim danima tabora). To nisam planirao da će biti, pa sam u frižideru ostavio nešto mesa i povrća da se odmrzne. Tabor je trajao do tri sata, a Toni i ja smo morali da ostanemo do četiri sata. Tada je stigla druga volonterka, koja je došla da dežura.

Kada sam otišao u stan, odmah sam vratio meso i povrće u friz. Planirao sam da tek za vikend da spremam nešto. Međutim te aktivnosti su me naterale da moram da se odmorim, tako da sam bio spreman tek za večeru da uradim nešto. Međutim nisam iskoristio baš to vreme. Posle večere sam bio u fazonu to je sve za danas. Sutra je novi dan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s