EVS dairy – dan 76

Šta ja znam i RTS planeta

Dan je sreda 21.02.2018. To je bilo jedan od onih dana gde nisam bio spreman da radim bilo šta. Bukvalno sve što sam isplanirao nisam imao želju da radim. Tako da je celo jutro otišlo u vetar bez većih trzavica.

Posle ručka sam imao ponovo dežuranje u hiši. Vreme je prolazilo sporo, sa daljem pokazivanjem stanja nemogućnosti za rad. Tog dana je bilo predavanje o masaži i čak sam bio u stanju da sam ometavao tok predavanja. Dotle je došlo.

Kao pravi melem došla je kupovina sa kolegom, koji je izgleda osećao gladnim. Posle večere sam se spremao za slušanje Lige 202. Ali sam naleteo na problem. U ponedeljak je RTS(Radio Televizija Srbije) ukinula sve strimove i pokrenula novu platfomu – RTS Planeta. Sada samo preko ove platforme uz besplatnu registraciju se može pratiti televizija i radio preko interneta. Postoji i aplikacije za Android i IOS nove generacije(probao sam na svom telefonu da instaliram aplikaciju i neće). Pa ako ima takvih kao ja sada da može samo preko interneta da sluša radio, to je jedina mogućnost. Ali dobro, snašao sam se i život je nastavio svojim tokom…

28056703_600856316935893_7192366987188375654_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s