EVS dairy – dan 65

Skokovi u Črnomlju i Pjongčangu

Dan je 10.02.2018. Bio sam sam u stanu. Spreman za eksperimantisanje sa veš mašinom i šporetom. Ali i za navijanje. Ali taj glas nije stigao duboko do Pjongčanga, no otom potom.

Taj dan su obeležili skokovi, šoping i skijaški. Da taj dan sam dva-tri puta otišao u manje šoping ture. Jednostavno mi je tokom dana dolazilo na pamet da pokupim nešto od hrane ili stvari da ispečem ili tako nešto. Tokom pripreme ručka sam se spremao da gledam skijaške skokove na olimpijadi. Ali dok sam završio ručak, takmičenje je počelo i odlučio sam da se prebacim u svoju sobu. Vremenski uslovi nisu bili sjajni. Jak vetar i velika hladnoća su obeležili ovaj dan. Čak posle najtoplijih zimskih olimpiskih igara u Sočiju, ove godine imamo jednu od najhladnijih. U tim uslovima najbolje su se snašli Nemci i Norvežani, koji su pokupili medalje sa tog takmičenja. U sledeću subotu(17.02.2018) nastavljamo sa praćenjem dešavanja.

FIS_Ski_Weltcup_Titisee-Neustadt_2016_-_Peter_Prevc1

Posle skokova sam probao veš mašinu. Moram da priznam da jeftinije nismo mogli da prođemo(30€ polovna), a da radi kao da je nova. Posle večere sam se opustio i razmišljao šta da radim sutradan. Možda nešto bude pametno…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s