EVS dairy – dan 57

Let it Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Nema laži, nema prevare. Dana 02.02.2018 počeo je da pada sneg i počelo da liči na pravo zimsko slovenačko vreme. Takođe obećanje je obećanje, a ne ludo radovanje bar kad je kod mene. Odmah posle doručka sam otišao do hiše na čaj. Pričali smo o problemima koje imamo nas dvojca i kako ih rešiti i kako poboljšati proces rezanja diskova u Windows 10. Verujte mi da ne koristim softver za rezanje diskova, već malo profesionalnije programe sa naprednim opcijama(živeo torrent, oh wait…).

No posle toga sam ručao. U toku ručka sam zavirnuo i video da u frižideru nema povrća, a i voće je bilo na izdisaju. Pošto je Toni bio u sobi i bio fokusiran na svoje stvari(i plus verovatno je “alergičan” na sneg) otišao sam sam u prodavnicu. Pokupovao sam dosta stvari i naučio kako da se služim vagom. No tu nije kraj sa izlascima. Posle svega sam otišao do Gričeka da se “odmorim”. Iskoristio sam priliku da snimim filmić da vidite kakva je situacija u Črnomlju. Izdržao sam dok nisam bio skroz na skroz mokar.

Otišao sam u stan, stavio stvari da se suše, istušarao sam se i otišao da večeram. Opustio sam se tako da je sve bilo spremno da probamo veš mašinu, koja je stigla juče. No…

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s