EVS dairy – dan 56

Stigla veš mašina

Dan 01.02.2018. Dan je počeo sa ciljem da imam svoju promociju. Tako da sam posle ručka otišao do hiše da radim na blogu. Stigao sam skoro sve da uradim i uspeo sam da smislim i da realizujem svoj blog i dnevnik preko interneta. Takođe još uvek moram da mislim o dnevniku na engleskom jeziku, bar u nekoj skraćenoj varijanti.

Posle provedenih nekoliko sati u hiši sam otišao do stana da ručam. Takođe sam znao da tokom današnjeg dana mogu da očekujem veš mašinu. To se i desilo. Pozvao me Boštjan da mi javi da su Andreja i on pokupili veš mašinu i da nam donose za pet minuta. Organizovali smo se i odneli mašinu do kupatila. Takođe smo se dogovorili da veš mašinu probamo za vikend, ne ranije. Odmah posle završenog posla sam bio na Skype-u i javio se familiji.

wa_61051

Posle ture poziva sam otišao da večeram. Inače se ne trudim da kuvam za večeru, a ove nedelje nisam se i trudio da jedem nešto kuvano. Jednostavno sam se osećao kao kod kuće. Vreme posle večere sam iskoristio da se spremim za sutrašnji dan. A šta će biti sutra…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s