EVS dairy – dan 43

Or maybe not

Dan 19.01.2018. Počelo je sa blogom i željom da što pre stignem da završim zaostali posao. Ali mi se ne da. Takođe sam u nadi da ćemo danas dobiti veš mašinu i početi da ušteđujemo oko 10€ mesečno. Ako ne i više. No jutro je prošlo u stanu uz jelo, piće i radu na svojim stvarima.

Popodne sam bio u hiši sa nadom da će stići dobre vesti. Međutim oko 5 sati dobijam poruku od Andreje da je veš mašina pokvarena i da nisu u mogućnosti da je poprave. Ja sam se smorio za sve pare, a kolega me je iskulirao kao onaj bogataš koji je nedavno postao predsednik SAD. Kao da je imao sve pare ovog sveta, pa i za pranje veša. E to ti je život programera. Prošao je dobre i loše stvari za samo 40-tak dana.

b91077913a8d85a80d069907dc30

Takođe je tokom našeg dežuranja počeo da pada sneg. Toniju je bilo jasno da će najverovtnije ostati u Črnomelju ovaj vikend. Mada mislim da je mogao da ode u Račice, ali da se “bojao” snega. Tipično za momka sa mora. Sa druge strane ja sam jedva čekao sutradan da uzađem napolje da se valjam u snegu.

Pre večere otišli smo da kupimo hleb. Nije bilo većeg problema, a ni dugog zadržavanja. Posle večere je svako otišao na svoju stranu. Toni je potvrdio da ostaje zbog nevremena, a mene nije držalo mesto. Ipak sam izdržao do sutra…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s