EVS dairy – dan 41

(Ne)Sigurnost

Dan 17.01.2018. Ustao sam, doručkovao i spremio se za Boštjanovu posetu i sređivanje pojedinih problema. Najviše problema je zadavala Cigna zdravstveno osiguranje, odnosno neznanje oko pojedinih detalja. Pri tome pozivi na telefon su bili takvi da su nas slali od jedne osoba na drugu, pa na treću itd. Takođe sam prijavio problem nepoklapanja računa za veš sa cenom koju smo dobili prvi put za kilogram veša. Taj problem je bio rešen za minut. Žena koja vodi vešeraj se ispravila i odlučila da za nas dvojcu kilogram veša bude po prvobitnoj ceni. Usput sam ručao, jer sam odmah posle sastanka trebao da odem u hišu na dežuranje.

Tako je i bilo, a Toni se priključio oko 16h. To je bilo prvi put od kada se u prošlu sredu razboleo. Tačnije imao je karakteristične probleme za programera. Nije se kretao i imao aktivnosti. To je bio znak za nas dvojcu da se pozabavimo u cilju pronalaženja aktivnosti. Odmah posle dežuranja smo otišli u kupovinu, spremanje večere i odlazak na odmaranje od napornog dana.

Međutim meni tu nije bio kraj. Opratio sam novo kolo Lige 202, a tokom emisije oko pola 2 sam uzeo hlašu da popijem malo vode. Kada sam vraćao flašu zakačio sam lampu i ta lampa je pala na patos. Takav zvuk je bio da se verovatno moj kolega štrecnuo kada je čuo. Eto malo zanimljivosti…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s