EVS dairy – dan 38

Pomagaj, piši i skoči

Dan 14.01.2018. Za Srpsku(Pravoslavnu) Novu Godinu ko još mari. Nisam zbog toga kasno ustao. Kasno sam ustao zbog jednog američkog sporta koji se igra sa loptom u obliku kikirikija i zbog čega sam zahvalan nekadašnjem komentatoru sa Trećeg kanala(sada radi prenose za Sport Klub) Predragu Juriševiću za uvođenje američkog futbala u moj život.

Ustao sam za ručak, a posle stiže poruka na FB od stane Ženske Mirovne Grupe Pančevo. Naime trebalo da im se pomogne oko pisanja izveštaja sa javnih akcija crtanja stensila u Tehničkoj školi “23. Maj” i Poljoprivrednoj školi “Josif Pančić” u Pančevu. Pokušao sam da se setim svih detalja i usput sam čistio stan. Kad sam već bio ispirativan za pisanje(odnosno kucanje), iskoristio sam priliku da napišem još par stranica u blogu. Tog dana sam skratio kašnjenje na 10 dana.

Posle večere bacio sam se na gledanje dve sjajne utakmice, koje su bile neizvesne do samog kraja. Ono što nisam rekao predhodni dan ovo je bila poslednja nedelja u kojoj su utakmice bile subotom i nedeljom. Finala su zakazana za nedelju, i nadam se da ću biti u stanju da ih pogledam. I tako dalje…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s