EVS dairy – dan 37

Buka i svež vazduh

Danas je subota 13.01.2018. Novi dan za promene u našem bloku. Novi dan za udisanje svežeg vazduha. Novi dan za američki futbal.

Početak dana je bio standardan, ako sam u Srbiji. U doručak upaljen računar, na Youtube-u gledam podcast posvećen tehnologiji, gaming-u i zabavi. Kada sam završio sa gledanjem, ručak je već bio spreman. Iskoristio sam priliku da ručam i popričam malo sa kolegom. Na žalost bol je i dalje bio prisutan, ali nisam znao o čemu se dešava.

No paralelno sa planiranjem za subotnje popodne, počeli su novi radovi u našem bloku. Predhodne nedelje su radili osvetljenje u hodnicima, a sada su radili novi interfonski sistem za otljučavanje ulaznih vrata. Tolko je bilo bučno, da sam odlučio da izađem napolje i da se prošetam po Črnomlju. Ja ne znam kako je Toni izdržao te radove, jer je morao da ostane da leži i da se odmara. No, kad sam već bio napolju, iskoristio sam priliku da istražim delove grada koje ne poznajem.

Po ulasku u stan sam večerao i krenuo pripreme za utakmice američkog futbala. U toku priprema sam ostavio upaljen Skype, u nadi da će se neko javiti da popriča sa mnom. I javila se sestra, koja je bila jako radoznala. I pored loše veze uspeli smo da razgovaramo o svemu pola sata. Posle sam odgledao skoro obe utakmice cele. Zašto nisam odgledao celu drugu(Tennessee Titans i New England Patriots), prvo odvikao sam se da ostanem budan do 6 ujutro, a drugo iz aviona se videlo ko je bolji bio u duelu. I to je to…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s