EVS dairy – dan 35

“Sve je pošlo naopačke za vrapce i mačke”…

Taj dan 11.01.2018 je baš bio naopak dan. Ustao sam dosta kasno, tačnije 20 minuta pre zakazanog termina. Za doručak sam uzeo jabuku i odmah otišao do hiše.

U hiši me je dočekala vest da se Toni razboleo i da mora da ostane u Rašicama još neko vreme. Naravno nikog nije bilo za nošenje stvari. Posle čekiranja shvatili smo da nismo u mogućnosti da uradimo posao danas i da moramo da pomerimo za sutra. Jedina dobra stvar je da sam mogao da se organizujem za ručak. Naručio sam picu sa pršutom i podelili je kako treba. Posle ručka sam se vratio malo da se odmorim, pa povratak na dežuranje.

U tom trenutku me počela da me drma temperatura, tačnije hodao sam po ivici zdravog i bolesnog bića. U kancelariji je bilo mlakog čaja i odmah sam sipao sebi jednu šolju. Do kraja radnog vremena sam bio ispod klime, koja je grejala. Bolela me glava i mislio sam da mi je čelo malo toplije nego obično. Odmah sam otišao do prodavnice da uzmem čaj. Po povratku sam skuvao jedan za večeru i sipao u flašu vode. Znam dobro svoju preventivne mere, a ovog puta nisam dozvolio da se razbolim. Sutra je bilo sve pod kontrolom, a kako je prošao moj kolega…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s