EVS dairy – dan 34

Social network opening

1_8Nw7-CBcsib68W7xYuYutQ

Možda ranije nisam napisao, ali za novogodišnje i božićne praznike me ne zanima šta mi pišu prijatelji i poznanici na društvenim mrežama. To je period kada vodiš svoj život na ležarniji način i pokušavaš da se odmoriš od svega. Na kraju su se prvovukli biseri beogradske vlasti i nadam se da će narod u martu glasati da ih skinu i da prodrmaju letargičan narod koji živi na lovorikama 90-tih godina. O tome drugom prilikom.

Sada tog 10.01.2018 otvorio sam opet svoj social network svet i celo jutro sam posvetio gledanju novosti. Toliko ih je bilo, da nisam stigao za celo jutro da pogledam. Pa je ostatak odrađen u kancelariji. Inače taj dan sam bio sam, jer je Toni otišao na neku konferenciju i trebao je da se vrati do sutra ujutro. No to se nije desilo. Nisam mnogo obraćao pažnju tada, mislio sam da je možda bio preumoran i da je najbolje da odspava kod svog kuma.

Posle večere odvojio sam vremena za blog, par video igara i ligu 202. Tako da sam kasno otišao na spavanje. Naročito što sam obećao da ću pomoći organizaciji za spremanje đubreta za nošenje na deponiju. Međutim…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s