EVS dairy – dan 22

Rad sa decom – part III

Dan 29.12.2017, poslednji radni dan u godini. Svi su bili raspoloženi i čekali da se završi ovaj dan. Jer od sutra je počinjao novogodišnji odmor i četiri vezana neradna dana. No pre svega toga, imali smo druženje sa decom u kući. Danas nismo imali isplanirane aktivnosti. Radili smo sve i svašta, a imali smo priliku da probamo čokoladu od juče.

children-14

Ali za razliku od predhodnih dana, morali smo ranije da odemo do stana i da se pozdravimo sa njima. Toni se spremao da ide kod prijatelja u Ljubljanu za Novu Godinu, dok sam ja otišao da dočekam i eventualno pomognem momcima iz Telekoma Slovenije, koji su došli da provuku optički kabl do našeg stana. Oni su bili gotovi za 30 minuta i spremili su teren za T2 provajderski tim da ugradi ruter kod nas u stan. Taj ruter će doći početkom sledeće godine. A do tada imamo internet u kancelariji. Posle sam imao vremena da ročam pre odlaska na dežuranje.

FiberCable-500x500

Ovo dežure sam iskoristio da se skrpim za Novogodišnje praznike video materijalom i da se javim familiji po poslednji put u 2017-oj godini. Takođe zbog gužve nisam imao kontakt sa svojom sending organizacijom, pa je ostalo da se čujemo sledeće godine. Po završetku sam otišao u stan, večerao i završio poslednji radni dan u 2017-oj godini. U nadi da će sledeća godina biti bolja od ove(oh, wait…) ulazimo u sledeći dan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s