EVS dairy – dan 14

WC proper and Co. in action

Dana 21.12.2017 WC šolja nam se popela na glavi i u cilju da isprobamo što pre tražili smo u kancelariji da oko 16h budemo slobodni. To jutro je bilo rezervisano za crtačku radionicu. Pošto su skoro cele godine radili, odlučili su da naprave druženje i da se odmore. Toni je iskoristio tu mogućnost da pokaže svoje talente, dok sam ja posmatrao i pokušao da pohvatam malo slovenačkog jezika. Svi su bili manje više nego korekni osim glavnog i odgovornog za ove radionice, koji se držao nas dvoice kao pijan plota. Kao da je nešto stvrno popio pre nego što je došao.

No ručak je za razliku od predhodnog dana bio vrlo bogat. A posle smo se zadržali u kancelariji još otprilike 2 sata. Odmah smo se pokupili do trgovinskog centra Begrad i tamo kupili sve što nam je bilo potrebno od alata i pribora. Tu smo uzeli i gumu koja nam je poslužila da otvorimo protok na WC šolji.

Posle večere svako je otišao na svoju stranu. Toni se spremao za odlazak kod svojih prijatelja u Ljubljanu, a ja sam svoju dosadu ubijao kroz video igre. Jer takav je život moj. Jeste da će ovo biti jedan od najkraćih postova na blogu, ali sve što se desilo sam pokrio. Osim jedne stvari…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s