EVS dairy – dan 9

Kada ti nije jasno i kad si sam…

Dana 16.12.2017 u Črnomelju jedna kosmata glava je ostala sama. Možda zvuči dobro poznato ili možda interesantno. Ali ovaj dan je bio samo jedan od izazova za mene. Jer je trebalo da se snađem i da verujem u sebe u ono što radim.

U prilog tome idu i kupovine koje ja pravim. Naime trebalo mi je i po par dana da nađem odgovarajuće stvari za nas dvoju. Tog dana u tom slučaju je bio deterdžent za sudove, ali nisam spazio ulje. Tako za moje vatreno krštenje sa šporetom sam kuvao bez ulja. I uzelo je danka šerpi koju sam koristio za meso. Meso je lepilo za zidove, dok se nije ispeklo kako valja. Narednih dana ću probati da nađem ulje pa da probam još jedan put. Mada može i uvek. Uz mešano povrće iz kesice od 500g bilo je dovoljno za taj dan. Taj dan je bilo I vatreno krštenje sa pranjem veša. Ispostavi će se još jedna trivijalna stvar. Doduše bez veš mašine. Nabavka veš mašine je toliko komplikovana, da će biti organizovana jedna tura do vešeraja. Ali pošto se 50% mojih MORAJU prati ručno, pokupio sam prašak za pranje veša, plastičnu posudu i počeo sa delom. Vrlo jednostavno i efikasno.

Ostatak dana sam iskoristio za bolje upoznavanje sa Črnomeljom. Dosto sam bio napolju, dosta doga našao korisnog i beskorisnog. Ali kada je već bio lep dan, što ga ne iskoristiš. Takođe sam saznao da ima u klubiću rep svirka, što sam naravno iskulirao. Ali biće vremena za posetu i klubiću. Vratio sam se u stan oko pola 8, vreme za večeru i opuštanje.

Ovaj dan je bio uglavnom upoznavanjem sa okolinom u kojoj ću biti, ali i dan kada mi je ostalo malko nejasno šta se desilo na kraju igre South Park The Fractured but Whole. Možda bi bilo pametno da malo pogledam serije, pa da vidim ko je u stvari Mitch Conner. Ali o tome nekom drugom prilikom. Uz tu igru i Car Mechanic Simulator 2015 završio sam ovaj zanimljiv dan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s