EVS dairy – dan 4 – 8

EVS arrival trening Brežice – 10 ljudi, 10 ćudi

Od dana 11.12.2017 do dana 15.12.2017 održan je početni EVS trening u gradiću Brežice, blizu mesta Čatež ob Savi, blizu granice sa Hrvatskom. Put je bio vrlo težak. Sa vozom tri presedanja do tamo i nazad autobus od Brežica do Novog Mesta i tamo hvatanje voza za Črnomelj. Ali je ponovo došlo do izražaja odlična povezanost Slovenije sa železnicom.

Trening se održao u hostelu za mlade u Brežicama. Osoblje od dolaska do odlaska na visokom nivou, odličan smeštaj i odlična hrana. Trening je bio koncipiran tako da se bavimo našim potrebama i svim temama koje nas interesuje, a vezano je za EVS. Treneri su i više nego iskusni u ovoj oblasti, a imali smo i dobru tehničku podršku. Na žalost ovde neću pisati o sadržaju treninga, pa bi zamolio zainteresovane da mi se jave na email ili messenger.

Ni na učesnike neću se mnogo vezivati. Samo ću reći ovo – 10 ljudi, 10 zemalja, 10 različitih interesovanja i iskustava. Bilo je zanimljivo raditi sa ovom grupom i kao sebi i njima želim odličan EVS projekat.

Po povratku u Črnomelj osim što me dočekala kiša, dočekala me situacija od odlaska, ništa nisu radili u stanu. A imali su šta da rade. Ipak uveče su bili radovi u kuhinji, ali ne preveliki. A pošto je Toni otišao do Ljubljane na vikend kod prijatelja, ostao sam sam. Ali i u toj situaciji sam bio spreman. Novi dan, nove radne pobede i nova poznanstva…

Advertisements

One thought on “EVS dairy – dan 4 – 8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s