EVS dairy – dan 3

Međunarodni dan ljudskih prava bez osnovnih kumunikacionih prava

 

Dan 10.12.2017. Međunarodni dan ljudskih prava. Život u stanu koji ima najosnovnije stvari je nešto što nemaju baš svi. I svakome je standard drugačiji. U mom slučaju imao sam sve osim komunikacije. Interneta nije bilo u stanu, a bio nam je potreban za put za Brežice na EVS arrival trening. U suštini imali smo samo plan, ali ne i razradu. Tim povodom otišao sam sa Tonijem do obližnjeg kafica da uz čaj napravimo plan koji bi nas doveo do konačnog cilja.

Osim toga ja sam imao privatih problem. Naime pre puta sam obećao Ženskoj Mirovnoj Grupi iz Pančeva da ću uraditi ram za ovaj dan. Međutim u ovakvoj situaciji je bilo moguće samo se izvinuti i nastaviti dalje. Takođe sam iskoristio priliku da se javim još par osoba da je sve uredu. Po završetku smo otišli do prodavnice kako bi nabavili malo hrane za put. Nakon toga svako je otišao na svoju stranu. Ja ne znam šta je Toni radio, a ja sam otplakivao novo nastalu situaciju. Naime nisam bio u mogućnosti da pratim NFL. Kako sada stvari stoje neću biti u mogućnosti da pratim do kraja regularne sezone.

Ostatak dana (jutro i uveče) sam proveo uz računar. Bilo je prilike da se potcetim bitnih stvari kao i za opuštanje. Mada ceo dan je bio takav…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s