Novosti sa terena

Pošto nisam neko vreme pisao, nakupilo se stvari za pisanje. Pa da ne tupimo mnogo, krećemo.

F1 – Velika nagrada Kine

Ovog vikenda rano ujutro, na programu je trkački vikend u Šangaju, Kina. Za ovaj vikend su najavljeni loši vremenski uslovi(danas je bilo i magle), tako da očekujem vrlo zanimljivu trku. Ovo je prilika da vidimo nova pravila za trkanje u lošim vremenskim uslovima, uvedenim ove sezone. Takođe ovo je prilika za loše timove da naprave neki rezultat(bar u praksi je tako bilo).

54363480358e7573998eca109873076_w640

Anthrax, Scorpions i još po nešto…

Za one koje neznaju odjavljeno je ime prvog izvođača na ovogodišnjem Arsenal festivalu u Kragujevcu. I to ni manje više nego američki trash metal bend Anthrax. Nastup jednog od najočekivanijih bendova je zakazan za 22.06. na Main stage-u. Da je ova godina specifična, potvrđuje i dolazak Scorpions-a krajem godine(07.12.) u Beogradsku arenu. Ova objava je interesantna jer pre deset godina su trebalo prvi put da dođu, pa je koncert otkazan iz nepoznatih razloga. Pa ko voli pre svega rokerske balade, ne sme da propusti. I dalje očekujemo kakva će biti jesenja ponuda, nadam se da neće preterati kao sa ovim mesecom.

Pobeda diktatora

Moram jer je aktuelno. Bivši portparol Srpske Radikalne Stranke Aleksandar Vučić je novi precednik Srbije. Praktično je uspostavio diktaturu, bez odzbira što je najavio odlazak sa mesta premijera. Da bude pravi copy-paste dešavanjima iz devedesetih godina, dan po proglašenju pobede, počeli su protesti u kojima učestvuju pretežno mladi ljudi. Njihov cilj je da iskažu nezadovljstvo izbornim rezultatima i da se usmere građani da na sledećim izborima izađu u većem broju i glasaju “pametnije”. Tim povodom spremam novi video materijal, a od konačne realizacije dosta utiču i vremenski uslovi, koji trenutno nisu dobri. Ali se nadam da će uskoro biti gotov.

aleksandar-vucic-u-utorak-imate-nastavu-od-pola-8-nadoknada-za-utorak

Za sada toliko…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s